Woezel en Pip

Kinderfilms op zondag, één maal per maand van september tot april!

Eén zondag in de maand kiest Cinema Zuid 2 superleuke films uit voor het hele gezin. Beide cinemazalen worden omgetoverd tot een megakinderparadijs  te delen met andere gekke beestjes, avontuurlijke dieren, stoere jongens en meisjes op het grote scherm. Ben je te groot voor de film in de ene zaal, dan is er zeker een andere fijne film voor jou in onze andere zaal, want we voorzien voor elke leeftijd wat.  Zazie op Zondag; omdat een film zoveel leuker is op groot scherm!

Ben je jarig, neem dan even met ons contact op want dan organiseren we voor jou een heus verjaardagsfeest tijdens de film. 

 

SEPTEMBER/DECEMBER

Een paar ons reeds bekende helden komen met een nieuwe film aanzetten of hebben na het succes op tv voor het eerst een eigen film, wauw! Proficiat Solan & Ludwig, Rintje en Woezel en Pip! Voor de iets oudere kindjes zijn er ook een paar mooie fictiefilms uit België en Nederland, Cloudboy, Isra en het Magische Boek en Uilenbal bijvoorbeeld. En zoals altijd mogen ook de kortfilmpjes niet ontbreken, dus speciaal voor jullie de compilatie Draken en Deuntjes! En vergeet niet dat wanneer je iets te vieren hebt, je ook altijd welkom bent bij ons voor een reuzefijn filmverjaardagsfestijn! 

VERJAARDAGSFEESTJE

Vier je verjaardag tijdens Zazie op Zondag! Cinema Zuid zorgt ervoor dat je in de filmzaal als een koning gekroond en getroond wordt. Alle feestgangers krijgen bovendien een smakelijke verrassing.

  • € 5/p.p.

  • Film naar keuze uit het aanbod Zazie op Zondag

  • Zondagochtend om 10u30

  • Tijdens de inleiding van de film wordt de jarige nog even persoonlijk in de kijker gezet

  • Reservatie verplicht via of 03 242 93 57