Aankondiging: Cinema Zuid Verhuist

Het huidige Cinema Zuid, de filmmuseale werking van het M HKA, verhuist in juni 2019 naar DE Studio, waar er in samenwerking, en aanvullend op de bestaande formats, een nieuwe filmwerking wordt opgezet. Deze nieuwe cinema opent vanaf september 2019 haar deuren voor het grote publiek. Bij dat publiek hopen we van harte ook u, de trouwe Cinema Zuid-bezoeker, te mogen rekenen.

Het gebouw van de voormalige Studio Herman Teirlinck aan het Mechelseplein werd door Villanella, dat het in 2011 in erfpacht kreeg, omgedoopt tot DE Studio. DE Studio is een naam die elke Antwerpenaar bekend in de oren klinkt en gegrift staat in het volksgeheugen als vaste waarde binnen de podiumkunsten. Het is een plek waar jong en oud terechtkan voor een avond, namiddag of dag gevuld met plezier voor ieders culturele smaak. Theater, dans, muziek… noem het op en Villanella biedt het uitgebreid aan.

Sinds april huist er ook een splinternieuwe cinemazaal in DE Studio, die de vernieuw(en)de cinemawerking van het M HKA een dak boven het hoofd zal bieden en in de toekomst een platform zal vormen voor een verdere samenwerking tussen M HKA en Villanella.

We verwelkomen u dan ook graag vanaf september met open armen op onze nieuwe stek voor nóg meer film!

 

***

De jaarkaarthouders van Cinema Zuid die hun jaarkaart hebben vernieuwd (vóór 31/04/2019) kunnen gedurende de resterende looptijd van hun jaarkaart in DE Studio blijven genieten van de voordelen die deze kaart bij Cinema Zuid bood. Ook de filmkaarten (10-rittenkaarten), die voor 31/04/2019 werden aangeschaft, blijven geldig.

***

Voor meer nieuws en meer informatie over de nakende verhuizing, het nieuwe programma en de uurregelingen, surf naar www.cinemazuid.be en/of www.destudio.com. Blijf ons ook volgen op Facebook, Instagram & Twitter en schrijf je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

***